menu

Villa med den ultimative havudsigt

Helt unikt beliggende i det skønne Bangsbostrand og med en helt og aldeles uspoleret panorama havudsigt, udbydes denne skønne liebhavervilla nu til salg.

Villaen er med et boligareal på 204 m² og en grund beliggende direkte til Kattegat. Fra såvel villaens mange østvendte vinduespartier som fra den store østvendte træterrasse kan du uforstyrret nyde den smukke solopgang, den vidunderlige panorama udsigt udover Kattegat, kigget ind mod Frederikshavn Havn samt Sveriges- og Læsøfærgernes daglige kurs mod havneindsejlingen.

Fra Sæbyvej drejes nedad en privat stikvej som tilhører villaen og vi ankommer til villaen af en stor flisebelagt indkørsel som videre fører ned til den dobbelte carport med isoleret hobbyrum. Grunden kræver et minimum af vedligeholdelse idet den udover indkørselsarealet kun består af terrassearealer og en nem græsplæne.

Velkommen indenfor i denne skønne grundmurede villa i 1 plan som indeholder: Rummelig entré med trægulv og god plads til at hænge overtøjet - Gæstebadeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche og væghængt toilet - Kontor/værelse med udgang til terrasse - Hyggelig tv-stue med gulvvarme(el), trægulv og åben forbindelse til opholdsstue - Opholdsstue med klinkegulv med gulvvarme, brændeovn samt udgang til østvendt terrasse - Dejligt lyst køkkenalrum med trægulv, brændeovn, god spiseplads og udgang til østvendt terrasse - Stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler - Stort soveværelse med skydedørsskabe, trægulv og udgang til østvendt terrasse - Stort lyst badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, væghængt toilet, badekar og bruseniche - 2 gode børneværelser med trægulv. Fra det ene børneværelse har du havudsigten og udgang til østvendt terrasse - Fordelingsgang med klinkegulv med gulvvarme.

Villaen er med forskudt tagkonstruktion og indvendigt giver de skrå lofter en helt særlig og god rumfølelse.

Der er kun cirka ca. 2 minutter fra ejendommen til motorvejen og videre herfra tager det kun cirka 35 minutter at køre til Aalborg. Endvidere indenfor kort afstand finder du bl.a. Søsportshavnen, Bangsbo Skov, Bangsbostrandskole, Isstadion samt en Nettobutik.

Villaen opvarmes med fjernvarme.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Sæbyvej 101, Bangsbostrand, Frederikshavn
Sag: 100118-1

Kontantpris 5.500.000
Ejerudgifter pr. mdr3.024
Boligareal m2204
Carport areal m250
Bebygget areal m2 204
Grundareal m2 1785
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1981
Ombygget1984
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter22.782 / 19.823
Udbetaling275.000
Ejerudgifter pr. mdr3.024

Boligen er set gange7891

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Sæbyvej 101, Bangsbostrand, Frederikshavn - 100118-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau