menu

Halvt dobbelthus i Søheltekvarteret

Centralt beliggende i Frederikshavn lige ud til de grønne område ved Arena Nord, finder I denne bolig, som er halvdelen af et dobbelthus. Boligen er beliggende tæt på Privatskolen, Nordstjerneskolen, fritidsinteresser, indkøb og Børnehuset Mælkevejen som har både vuggestue og børenehave. Endvidere er der fra boligen kun en kort cykeltur ned til centrums mange butikker og hyggelige restauranter.

Boligen er beliggende på en 602 m² helt ugeneret grund, som er flot anlagt med skønne buske og træer, samt flere gode terrasser, bl.a. en dejig overdækket aftenterrasse, så der er rig mulighed for at nye solen hele dagen og hygge med grill om aftenen. Endvidere er der en god carport med indkørsel fra Råholtvej (som pt. er lukket af), samt er godt udhus.

Boligen er på 125 m², og indeholder i stueplan: Stor entré med skabe og god plads til jakker og sko - Bryggers med klinker - Lyst badeværelse fra 2010 med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme - Spisestue med udgang til have og trappe til 1. sal - Køkken, hvor der er mulighed for at lave en mindre spiseplads - Hyggelig opholdsstue.

1. salen indeholder: 2 børneværelser og et dejligt stort soveværelse. Fra 1. salen er der en skøn udsigt over byen og det grønne område ved Arena Nord.

Alt i alt en skøn bolig beliggende centralt i byen, og hvor I får rigtig meget hus for pengene.Anja Hansen
Kontakt:
Anja Hansen

Peter Wessels Vej 36, Frederikshavn
Sag: 091020-1

Kontantpris 645.000
Ejerudgifter pr. mdr1.521
Boligareal m2125
Garage areal m215
Bebygget areal m2 85
Grundareal m2 602
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1956
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter2.586 / 2.313
Udbetaling35.000
Ejerudgifter pr. mdr1.521

Boligen er set gange692

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Peter Wessels Vej 36, Frederikshavn - 091020-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau