menu

229 m2 arkitekttegnet kvalitets lavenergihus med 4 børneværelser opført i 2011.

Villaen, som vi her skal se nærmere på, er opført i H-hus stil i 2011, og har et boligareal på hele 229 m2 , stor flisebelagt indkørsel, samt 54 m2 stor dobbelt carport med 16 m2 indbygget isoleret hobbyrum.

Villaen er opført som et lavenergihus, hvilket betyder, at der ikke er udgifter til varme- eller elforbrug i huset. Villaen opvarmes med jordvarme og solcellerne levere strøm til at dække udgifterne til varme- og elforbruget.

Villaen er beliggende på en 1.660 m2 stor dobbeltgrund i den nordlige del af Ravnshøj kun ca. 500 m fra Ravnshøj Skole, som har klassetrin til og med 9. klasse.

Ravnshøj, som er beliggende ca. 6 km vest for Frederikshavn, har mange børnefamilier, et aktivt foreningsliv og et godt sammenhold i hele byen. Der er flere mindre virksomheder i byen herunder entreprenørvirksomhed, autoværksted og ikke mindst Ravnshøj Kiosken på Hjørringvej. Derudover er der Ravnshøj Skole, SFO, børnehave en god og velfungerende idrætsforening med mulighed for flere forskellige sportsgrene, idrætshal, fodboldbaner samt den helt nye Multibane.

Villaen, som er grundmuret, er opført i tidsløse og vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer, og fremstår særdeles pæn og velvedligeholdt, og er lige til at flytte ind i.

Indvendigt er villaen opført med italiensk klinkegulv med gulvvarme i alle rum, JKE Design inventar i køkken, bryggers alle garderobeskabe og på begge badeværelser, granitbordplader i bryggers og køkken, Corian bordplader med indbygget vaske på begge badeværelser, akustik gips-lofter, alarmsystem og Nilan genvex anlæg som er med til at sikre et godt indeklima i hele boligen.

Villaen indeholder: Entré med ovenlysvindue og god plads til tøj og sko - Børneafdeling bestående af 3 gode børneværelser med faste skabe og lækker badeværelse med flot bordarrangement og bruseniche. Stort bryggers med mange gode skabe, indbygget fryseskab og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er overdækket indgang til bryggerset fra carporten. Derudover er der ca. 50 m2 stort køkken/alrum med godt lysindfald, stor arbejdsø, flot pejseindsats, udgang til både øst- og vestvendte flisebelagte terrasser. Fra køkken/alrum er der adgang til god stue med skønt lysindfald og udgang til overdækket vestvendt terrasse, værelse/kontor med faste skabe. Forældreafdeling med rummelig gang - Stort badeværelse med skøn stor bruseniche, bordarrangement med dobbeltvask samt vitrineskabsarrangement - Stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger og udgang til østvendt have. I forbindelse med gangen er der ydermere et fint viktualierum.

Haven er anlagt primært med græsarealer, enkelte bede og frugttræer og der er ydermere et ca. 10 m2 stort drivhus. Alt i alt et særdeles funktionel, og godt indrettet lavenergihus.

Michael Calundan
Kontakt:
Michael Calundan

Hanetoften 20-22, Ravnshøj, Frederikshavn
Sag: 090217

Boligareal m2229
Carport areal m270
Bebygget areal m2 229
Grundareal m2 1660
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår2011
Energiklasse

Boligen er set gange8295

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hanetoften 20-22, Ravnshøj, Frederikshavn - 090217

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Golfvej 4
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2149
Vigen 1, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2191
Hånbækvej 63
Frederikshavn
Kontantpris2.495.000
Boligareal m2157
Skovalleen 25
Frederikshavn
Kontantpris3.175.000
Boligareal m2245
Strandvej 91A
Strandby
Kontantpris2.950.000
Boligareal m2186