menu

Bratten - Stråtækt perle beliggende under 100 meter til klitter og badestrand

Beliggende i det skønne sommerhusområde Bratten Strand, udbydes nu denne stråtækte og charmerende perle af et sommerhus til salg.

* Sommerhuset udbydes til salg i budrunde med en mindste kontantpris på kr. 2.700.000.
* Budfrist senest den 18. april 2023 kl. 12.00.
* Sælger kan vælge at forkaste alle indkommende bud.

Sommerhuset, som har haft samme ejer siden 1979, er vidunderligt beliggende med under 100 meter til den børnevenlige badestrand, som er kendt for det fine hvide strandsand og klitterne, hvor man altid kan finde en god solkrog. Foruden på ingen tid at kunne hoppe i bølgen blå eller solbade på stranden, har I også mulighed for dejlige gåture langs stranden, fx en gåtur til den hyggelige lystbådehavn i Strandby. Vil I en tur til Skagen og spise en god frokost eller en tur til Frederikshavns nye flotte gågade og de mange specialbutikker, kan I med fordel tage toget fra Rimmen Station som ligger kun ca. 2 km. fra sommerhuset.

Det oprindelige hus på grunden blev opført helt tilbage i 1949, men siden er huset blevet udvidet og fremstår i dag med hvide sprossevinduer, sortmalet facade med lodret træbeklædning og et stråtag fra 2020.

Boligarealet er på 103 m2 og som noget helt særligt for området er sommerhuset med tagetage og en hævet østvendt morgenterrasse.

Sommerhuset indeholder: Kombineret køkken og opholdsstue med brændeovn, trægulv samt udgang til den store sydvestvendte træterrasse. Det tidløse køkken, som er med hvide køkkenfronter, er fra 2021 og køkkensektionen er udstyret med en luft-til-luft varmepumpe fra 2018 som i løbet af kort tid kan varme hele opholdsarealet op - Fordelingsgang - Stort soveværelse - Værelse med 3 sovepladser - Badeværelse med bruseniche.

Via spindeltrappen kommer man op til tagetagen som indeholder: Værelse med skabe - Værelse/stue med trægulv og udgang til stor træterrasse.

På den store sydvestvendte træterrasse kan udelivet sommerdage nydes i fulde drag - her får I ro og fred, lyden af bølgebrus, plads til havemøbler, solsenge og ikke mindst mulighed for grillaftener og hygge sammen med venner eller familie.

Mangler I lidt dagligvarer, morgenbrød eller aviser kan dette købes hos Bratten Købmand, som kun ligger 300 meter fra sommerhuset. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby som dagligvarebutik i Elling nås på under 5 minutter. Ved købmanden finder I også en legeplads med bl.a. trampolin, gynge, fodboldmål, bålplads m.v. som børn og/eller børnebørn kan have stor glæde af.

Sommerhuset har aldrig været udlejet, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over sommerhuset fra overtagelsesdagen.

Nedsivningsanlægget er fra 2020 og der er mulighed for fibernet.

Så drømmer I om at bo tæt på stranden så har I her muligheden for at realiserer drømmen - start med en fremvisning som kan bestilles på 98434300.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Møjen 31, Bratten, Strandby
Sag: 0901234

Kontantpris 2.700.000
Ejerudgifter pr. mdr2.304
Boligareal m2103
Udhus m226
Bebygget areal m2 77
Grundareal m2 775
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1949

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.810 / 12.611
Udbetaling135.000
Ejerudgifter pr. mdr2.304

Boligen er set gange3147

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Møjen 31, Bratten, Strandby - 0901234

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau