menu

Super skønt beliggende andelsbolig ved Bangsbo Å

Beliggende i fantastiske omgivelser finder du denne flotte andelsbolig, som i 2007 er opført i gode og gedigne materialer, hvilket får byggeriet til at udstråle kvalitet. Alle andelsboligerne er opført med sadeltage, og tagbeklædningen består af røde vingetegl mens udhusene er belagt med sort paptag. Facader og gavle er opmuret i flotte røde blødstrøgne sten, og vinduerne er træ/alu, hvilket medvirker til at andelsboligforeningen har et minimum af udvendig bygningsvedligeholdelse.

Med baghaven beliggende direkte ud til nogle af andelsboligforeningens grønne fællesarealer, og ikke mindst Bangsbo Å er beliggenheden for denne andelsbolig helt i top. Fra den flisebelagte terrasse kan du uforstyrret høre åens stille rislen og fuglekvidder fra de mange småfugle, som nyder godt af træbevoksningen ved åen.

Indvendigt er andelsboligen overalt med gulvvarme, hvilket sikre en høj komfort i dagligdagen, da du undgår fodkulde og samtidig får en god og jævn opvarmning. Gulvbelægningen i badeværelse og bryggers er klinkegulv mens der er trægulv i de øvrige rum. Der er ikke er monteret dørtrin, og man kan således uden problemer færdes rundt i boligen.

Andelsboligen indeholder: God bred entre med faste skabe og glasdør indtil opholdsstue - Gæsteværelse/kontor med faste skabe - Østvendt soveværelse med skabe og et skønt kig til Bangsbo Å - Lækkert badeværelse med bruseniche - Ca. 32,5 m² stor opholdsstue + karnap, hvorfra de flotte udvendige omgivelser virkelig kan nydes. Fra stuen er der udgang til den flisebelagte terrasse - Flot og velholdt køkken (Hanstholm Køkken) med indbygningsovn, opvaskemaskine, keramisk kogeplade og køleskab med fryser - Bryggers med bagudgang, bord med vask, skabe samt plads til vaskesøjle

Mod vest er der opført et godt udhus med støbt gulv og listedækket paptag og her har du også mulighed for at nyde aftensolen fra den flisebelagte terrasse som afskærmes af en lille hæk.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Åparken 25, Frederikshavn
Sag: 081117-1

Boligareal m296
Udhus m26
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår2007
Energiklasse

Boligen er set gange2824

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Åparken 25, Frederikshavn - 081117-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau