menu

Særdeles velholdt sommerhus beliggende på en 2.502 m² grund

I det skønne Napstjert område finder I dette særdeles flotte og yderst velholdte sommerhus med et boligareal på 77 m² + integreret udhus og et fritliggende udhus på 17 m², som sammen med huset danner rammen om et dejligt lukket og helt ugeneret terrasseareal.

Sommerhuset er opført i 2002 og er beliggende på en 2.502 m² stor grund, hvorfra der ca. er 600 meter til den skønne og børnevenlige badestrand med fint hvidt strandsand. Ca. 4 kilometer nord for sommerhuset ligger den lille hyggelige by Ålbæk hvor der ligger dagligvare- og specialbutikker.........fortsætter I yderligere 20 kilometer nordpå rammer I den populære og velkendte by Skagen.

Fritidshuset indeholder: Køkken, opholdsstue og spiseplads er et stort rummeligt opholdsområde med loft til kip, trægulv og med masser af dejligt lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier. Der er brændeovn i opholdsstueafsnittet og udgang til det store terrasseareal, som er udført i træ. Fordelingsgang med trægulv - Lækkert badeværelse med bruseniche, spabad, sauna, vaskemaskine, klinkegulv med el gulvvarme samt loft til kip - Soveværelse med 2 sovepladser, trægulv samt skabe - Værelse med 2 sovepladser, trægulv og skabe - Værelse med 2 sovepladser og trægulv - Hems.

I området er der offentlig kloak og I skal således ikke bekymrer jer om eventuelle problemer med en septiktank. Der er i sommerhuset indlagt fibernet fra Norlys.

Sommerhuset er i 2020 og 2021 udlejet via Novasol og lejeindtægten til ejer var i 2019 kr. 44.000,00. I forbindelse med udlejningen er det ikke tilladt at gæsterne medbringer husdyr.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Tranebærvej 10, Napstjert, Jerup
Sag: 080818-3

Boligareal m277
Udhus m217
Bebygget areal m2 79
Grundareal m2 2502
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2002

Boligen er set gange3005

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tranebærvej 10, Napstjert, Jerup - 080818-3

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Doppen 18
Jerup
Kontantpris1.395.000
Boligareal m286
Grævlingestien 13, Lyngså
Sæby
Kontantpris1.295.000
Boligareal m267