menu

Bratten - Skønt sommerhus bl.a. med 2 badeværelser og en 3.786 m² stor grund

På en 3.787 m² stor ugeneret grund i Bratten, omkranset af høje træer og med kun ca. 800 meter fra Bratten Strand finder I dette skønne sommerhus som er opført i 1998. Sommerhuset har bl.a. siden opførelsen fået pålagt et flot listedækket paptag (2013), som giver taget en karakterfuld overflade. Vinduerne er plastvinduer og der er etableret en sandmile.

Sommerhuset indeholder - Entré med klinkegulv - Nydeligt køkken med klinkegulv med elgulvvarme, hvide køkken fronter og loft til kip - Skønt badeværelse med bruseniche, spabad, sauna samt klinkegulv med elgulvvarme - Soveværelse med trægulv, skabe og loft til kip - Spiseplads hvorfra der er udgang til en vestvendt træterrasse som blev fornyet i 2019 - Opholdsstue med brændeovn (skal skiftes), trægulv, loft til kip samt dejligt lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier - Værelse med 4 køjesenge og skabsplads - Værelse med seng og 2 højskabe - Badeværelse med bruseniche samt klinkegulv med elgulvvarme - Hems med opgang fra stuen.

Den børnevenlige badestrand i Bratten er kendt for det fine hvide strandsand og klitterne, hvor man altid kan finde en god solkrog. Foruden, på ingen tid at kunne hoppe i bølgen blå eller solbade på stranden, har I også mulighed for dejlige gåture langs stranden, fx en gåtur til den hyggelige lystbådehavn i Strandby. Vil I en tur til Skagen og spise en god frokost eller en tur til Frederikshavns nye flotte gågade og de mange specialbutikker, kan I med fordel tage toget fra Rimmen Station som ligger kun ca. 1,5 km. fra sommerhuset.
Mangler du lidt dagligvarer, morgenbrød eller aviser kan dette købes hos Bratten Købmand som du kan nå i løbet af en lille rask gåtur på ca. 13 minutter. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby som dagligvarebutik i Elling nås på ca. 5 minutter i bil. Ved købmanden finder du også en legeplads med bl.a. trampolin, gynge, fodboldmål, bålplads m.v. På stranden er der etableret en badebro som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet.

Et rigtig skønt sommerhus, hvor der er rig mulighed for at nyde weekender og ferier i skønne, rolige og børnevenlige omgivelser.

Sommerhuset er pt. udlejet via Novasol.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kandeborgvej 8, Bratten, Jerup
Sag: 080124-1

Boligareal m286
Bebygget areal m2 92
Grundareal m2 3787
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1998
Ombygget2000

Boligen er set gange844

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kandeborgvej 8, Bratten, Jerup - 080124-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sandbakken 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2136
Engblommen 10, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2108
Kuskevej 12, Bratten
Jerup
Kontantpris1.595.000
Boligareal m274