menu

Spændende villa på ialt 199 m² og med en formidabel beliggenhed

Skal jeres drømmebolig være en arkitektonisk spændende villa, og prioriterer I tillige, at beliggenheden skal være noget helt særligt, så har vi måske lige fået jeres fremtidige HJEM til salg. Villaen er skønt beliggende i et attraktivt villakvarter i den sydlige del af Frederikshavn - tæt på bl.a. Bangsbostrand Skole, Frederikshavn Isstadion, indkøbsmuligheder samt Sæbybanestien som er en kombineret cykel- og gangsti som sikkert leder børnene til skole og som fortsætter videre direkte ind til Frederikshavn centrum. Fra villaen tager det endvidere kun cirka ca. 2 minutter at nå Europavejen, og videre herfra er der kun cirka 35 minutters kørsel til Aalborg.

Fra grunden har I direkte indgang til Bangsbo Skov, idet denne grænser op til grundens skel mod vest - bedre beliggenhed fås næsten ikke, hvis man ønsker at nyde freden, roen og dyrelivet på tætteste hold via f.eks. skønne traveture, mountainbike eller motionsløb.

Bangsbo Skov er på ca. 100 ha. og heraf er ca. 51 ha. indhegnet til bl.a. dådyr, kronhjorte m.v., så året rundt har I direkte adgang til talrige naturoplevelser.

Villaen er opført i 1984 i forskudte plan og er med et areal på ialt 199 m², hvoraf kælderarealet, som er i boligstandard, udgør 53 m². Herudover får I en god muret carport samt et godt udhusareal.

Jf. energimærket er villaen velisoleret idet det bl.a. fremgår at der på loftet er isoleret med ca. 350 mm og at vinduerne er plastpartier med trelags energiruder. Til at sikre et godt indeklima ventileres villaen med et Genvex anlæg og til at sikre mod indbrud er der installeret alarm.

Villaen indeholder: Rummelig entre med klinkegulv og 7-trins muret og brugervenlig trappe op til forskudt plan samt 7-trins muret trappe til underetage - 2 gode børneværelser, som ligger i samme niveau som badeværelse - Badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme samt helstøbt håndvask og bordplade.

Det forskudte niveau indeholder: Lækkert stort køkken/alrum med væghængt brændeovn, store vestvendte vinduespartier med masser af skønt lysindfald og ikke mindst et storslået og uspoleret kig til Bangsbo Skov. Fra terrassedøren er der nedgang til et stort flisebelagt terrasse areal, hvor du bl.a. kan nyde naturen og fugle- og dyrelivet på 1. række - Opholdsstue med store vinduespartier og udgang til en helt lukket gårdhave afgrænset med havemur og et delvis overdækket areal - Lækkert badeværelset med bruseniche, kar samt klinkegulv med gulvvarme - Børneværelse med skab - Soveværelse med skabe.

Kælderen indeholder: Stor gildesal/stue med klinkegulv med gulvvarme - Bryggers med bord, vask og skabe - Teknikrum

Ring for fremvisning på 98434300 - villaen og beliggenheden skal simpelthen opleves.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Skovbrynet 4A, Frederikshavn
Sag: 071019-2

Kontantpris 3.495.000
Ejerudgifter pr. mdr2.672
Boligareal m2146
Kælderareal m253
Carport areal m233
Bebygget areal m2 146
Grundareal m2 2401
Etager2
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår1984
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.920 / 15.105
Udbetaling175.000
Ejerudgifter pr. mdr2.672

Boligen er set gange6984

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skovbrynet 4A, Frederikshavn - 071019-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2187
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2277
Strandager 6
Sæby
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2168
Skansegade 6
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2174