menu

Helt unik og charmerende lystejendom med ca. 16 ha. jord

Ejendommen er yderst smagfuldt indrettet og har en velproportioneret flot bygningsmasse.

Ejendommen er opført i 2008 og er opført som en trelænget ejendom med hvid malede vægge og sort glaseret tegltag.

Ankomsten til denne flotte trelængede ejendom sker via en snoet asfalteret og grusbelagt vej der smøger sig ind til ejendommen, hvor man via en dobbelt gitterport bliver ført ind til flot anlagt flisebelagt gårdhavemiljø med højbede, terrasser og trappe til hovedindgangen til boligen.

Stuehuset indeholder: Imponerende flot lys hall med elegant trappe til overetage samt døre til såvel køkken som spisestue - Lækkert køkken/alrum med bl.a. stor kogeø med granitbordplade og indrettet med keramisk kogeplade og vask. Køkkenet er udstyret med alt i hårde hvidevarer. Fra alrummet er der udgang til en skøn terrasse - Via to trin ned fra alrummet er du i opholdsstuen som er med et lækkert Merbau trægulv - Videre via to trin op kommer du til spisestuen som er med samme gulv som i opholdsstuen. Trappetrinene og en muret halvvæg adskiller stuerne.

Børneafdeling der indeholder: Lækkert badeværelse med bruseniche og væghængt toilet - 2 store børneværelser og begge med udgang - Fordelingsgang med trappe til overetagen der indeholder stort aktivitetsrum der pt. er indrettet med hyggestue med billardbord. Fra børneafdelingen er der videre udgang til fantastisk værksted med klinkegulv og toilet. Værkstedet har utallige anvendelsesmuligheder og den nuværende ejer har produceret glas m.v. - Fra værkstedet er der indgang til en enestående butik med loft til kip og trappe til en indskudt etage der anvendes som galleri. Butik og værksted kan alternativt anvendes som aktivitetsrum, gildestue eller jagtstue m.m.

Fra køkken/alrummet er der adgang til separat afdeling som indeholder: Baggang - Kontor - Gæsteværelse med klinkegulv - Gæstebadeværelse med bruseniche, klinkegulv og væghængt toilet - Stort bryggers med skydedørsgarderobe, klinkegulv samt masser af bordplads og vask - Garage med dobbelt elhejseporte - Integreret maskinhal med en god loftshøjde og en porthøjde på ca. 4,5 m. Via den flotte trappe i hall´en er der opgang til forældreafdeling der indeholder: Påklædningsværelse - 2 store soveværelser hvorfra der er udgang til tagterrasse fra det ene - Lækkert badeværelse med kar, bruseniche, væghængt toilet samt udgang til altan. Samme flotte Merbau trægulv, som er i underetagen, ligger i hele forældreafdelingen.

Alt er smagfuldt indrettet dels med højloftede rum med akustikloft felter og klinke- og trægulve er afstemt til rummenes miljø. Til ejendommen hører et smukt beliggende 16 ha stort jordareal udlagt med græs, skov og haveanlæg og 2 km anlagte klippede stier.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Hjørringvej 330, Frederikshavn
Sag: 070918-2

Kontantpris 8.500.000
Ejerudgifter pr. mdr2.436
Boligareal m2408
Erhvervsareal m2311
Bebygget areal m2 640
Grundareal m2 153622
Etager1
Antal værelser5
Antal stuer1
Byggeår1927
Ombygget2008
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter34.326 / 30.181
Udbetaling425.000
Ejerudgifter pr. mdr2.436

Boligen er set gange33763

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Hjørringvej 330, Frederikshavn - 070918-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau