menu

Lystejendom med 16 ha beliggende med Frederikshavn Rideskole som nabo.

Lystejendom med fritliggende smagfuldt opført stuehus fra 2007 og med et jordtilligende på ca. 16 ha. Ejendommen er beliggende kun et stenkast fra Frederikshavn Rideskole hvor der er 2 ridehaller og særdeles fine faciliteter med udendørs dressur og springbaner og i kort afstand til bangsboskoven og kun 10 minutters kørsel til centrum i Frederikshavn.

Der er masser af muligheder for fritidsaktiviteter i kort afstand til ejendommen. Boligen er opført i smagfulde materialer dels med klinkegulve med gulvvarme og lækre ludede trægulve. Væggene i stueetagen er vandskuret og hvidmalede og der er en rigtig fin loftshøjde afsluttet med gipslofter hvor der flere steder er isat planforsænket spotlys.

Boligen indeholder: Hall med trappe til overetagen, gæstetoilet og dobbelt fransk dør til kombineret opholds og spisestue med indbygget udskud hvorfra der er udgang til sydvendt terrasse - Mellemgang - Bibliotek/alrum - Stort soveværelse med direkte adgang til såvel stort badeværelse med bruseniche og UNOform bord/skabs- og vaskearrangement og indgang til dejligt walk-in kloset. Fra opholds- og spisestuen er der indgang via dobbelt fransk dør til stort spisekøkken med anretter bord og god spiseplads samt udgang til sydvestvendt terrasse - Teknikrum - Viktualierum - Stort bryggers med bord, vask og skabe og direkte indgang til gæstetoilet.

Fra den flotte Hall er der trappe til overetagen der indeholder: Stort alrum/kontor med dobbelt fransk dør mod syd og med kig direkte ned til stuen - Mellemgang - 2 gode værelser - Forrum - Stort badeværelse med skabe, bord, vask og bruseniche - Depotrum - Arkiv - Stort alrum/aktivitetsrum m.v. Alt er udført i flotte smagfulde kvalitetsmaterialer. Blot en enkelt ting er, at der i flere af vinduerne er indbyggede persienner ind i mellem termoglasset. Der er endvidere fyrrum hvor jordvarmeanlægget er placeret - Maskinhal - Hestestald med plads til 6 heste - Opbevaringsrum (tidligere stald) - Værksted - Sadel og rytterstue - Fritliggende lade med vinkelbygget ældre svinestald (anvendes pt. til opbevaring).

Der er endvidere fin lejlighed der pt. er udlejet, samt et mindre anneks med klinkegulv, køkken, opholdsstue, samt toilet med bruser.

Bygningerne ligger skønt placeret midt i naturen med marker og skov der omkranser ejendommen. Gårdspladsen er anlagt med småsten, og der er fin plads til parkering i gården. Der er desuden hele 3 mindre søer i varierende størrelse på ejendommen.

Den årlige indtægt for hektarstøtte, udlejning osv. løber op i ca. 180.000,- pr. år.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Donbækvej 24-26, Fylleledet, Frederikshavn
Sag: 070618-1

Kontantpris 6.798.000
Ejerudgifter pr. mdr2.774
Boligareal m2382
Erhvervsareal m21255
Bebygget areal m2 204
Grundareal m2 160994
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår2007
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter29.568 / 25.267
Udbetaling340.000
Ejerudgifter pr. mdr2.774

Boligen er set gange3052

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Donbækvej 24-26, Fylleledet, Frederikshavn - 070618-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau