menu

Villa med den ULTIMATIVE PANORAMA UDSIGT TIL BÅDE HAV, BY OG SKOV

Er I på udkig efter en villa som byder på den ULTIMATIVE UDSIGT TIL HAV, BY OG SKOV, så kan vi tilbyde jer denne arkitekttegnede villa i funkis stil, som af de nuværende ejere er opført i 2010, og som er med et særdeles velindrettet boligareal på 241 m² + dobbelt carport og isoleret udhus. Stilen er 100% gennemført i smagfulde kvalitetsmaterialer, og I får således en moderne villa med et minimalistisk udtryk og skarpe linjer.

Af superlativer kan bl.a. nævnes: Jordvarme - Genindvindingsanlæg - Træ/aluvinduer - IHC anlæg - Gulvvarme overalt - Centralstøvsuger - Samme gennemgående klinke- og trægulve i hele villaen - Lækkert skabsinventar fra HTH - Begrænset udvendig bygningsvedligeholdelse.

Villaen, som er anlagt på en 1.755 m² grund, indeholder: Stor entre med klinkegulv og masser af lysindfald fra de store vinduespartier - Bryggers med bord, vask, skabe samt plads til vaskemaskine og tørretumbler og direkte indgang til teknikrum - 2 kæmpe store børneværelser med trægulv og skydedørsgarderobe - Flot badeværelse med bruseniche og væghængt toilet - Lækkert køkken/alrum med bl.a. køkkenø med Corian bordplade og alt i hårde hvidevarer bl.a. indbygget kaffemaskine. Via det store gulv-til-loft vinduesparti i alrummet er der udgang til udsigtsterrassen mod øst mens der via dobbelt glasdør i køkken er udgang til en fabelagtig god vestvendt gårdhave med bl.a. stor markise - Praktisk viktualierum - Hævet opholdsstue med stort gulv-til-loft vinduesparti med panorama udsigt til havet og byen - Stort børneværelse med skydedørsgarderobe og udgang til gårdhaven - Soveværelse med direkte indgang til walk-in closet og badeværelse, samt udgang til den østvendte udsigts terrasse - Lækkert badeværelse med nedsænket badekar, som giver et eksklusivt look, samtidig med det er praktisk at komme i, væghængt toilet, håndklædetørre samt stor bruseniche med dobbelt dusch. Badekar og brusenichen er elegant adskilt med en stor frostet glasvæg.

Kilden området er bl.a. kendetegnet med store grunde, fred og ro samt nem adgang til den ca. 100 år gamle Vandværksskov, hvor der er rig mulighed for at nyde naturen på tætteste hold med f.eks. skønne gåture, køre mountainbike eller dyrke motionsløb.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Tronderupvej 28, Kilden, Frederikshavn
Sag: 060919-3

Kontantpris 4.695.000
Ejerudgifter pr. mdr3.862
Boligareal m2241
Carport areal m237
Bebygget areal m2 241
Grundareal m2 1755
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2010
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.462 / 16.382
Udbetaling235.000
Ejerudgifter pr. mdr3.862

Boligen er set gange6835

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Tronderupvej 28, Kilden, Frederikshavn - 060919-3

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Tronderupvej 20, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.295.000
Boligareal m2178
Orionvej 30, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris4.595.000
Boligareal m2224