menu

Sommerhus på 144 m² med kun ca. 400 meter til stranden

I den nordlige del af det skønne Brattenområde og med under 500 meter til klitterne finder I dette skønne og ikke mindst rummelige sommerhus som er anlagt på en 2.514 m² stor grund.

Boligarealet andrager 144 kvadratmeter og er indrettet med en nordafdeling med 2 soveværelser, et badeværelse og en sauna samt en sydafdeling ligeledes med 2 soveværelser og et badeværelse. Mod sydvest får I fornøjelsen af en stor god solterrasse som delvis mod nord, syd og øst er afskærmet mod vinden af sommerhuset.

Sommerhuset er opført i 2007 og facaden er udført med lodret 1 på 2 bræddebeklædning, vinduerne er hvidmalede trævinduer og taget er et flot listedækket paptag.

Sommerhuset indeholder: Entre med klinkegulv - Bryggers/teknikrum med plads til vaskemaskine og tørretumbler - Stort dejligt køkken/alrum med loft til kip, brændeovn, plads til et ekstraordinært stort spisebord, opgang til hems og udgang til stor ugeneret sydvestvendt solterrasse - Opholdsstue med loft til kip og skønt lysindfald fra gulv-til-loft vinduespartiet - 4 rigtig gode soveværelser - Ekstraordinært stort badeværelse med murede vægge, klinkegulv, spa, bruseniche, tagvindue, loft til kip og indgang til sauna - Sauna - Badeværelse med murede vægge, klinkegulv og bruseniche.

Sommerhuset er beliggende med kun ca. 400 meter til den børnevenlige badestrand, som er kendt for det fine hvide strandsand og klitterne, hvor man altid kan finde en god solkrog. Foruden på ingen tid at kunne hoppe i bølgen blå eller solbade på stranden, har I også mulighed for dejlige gåture langs stranden, fx en gåtur til den hyggelige lystbådehavn i Strandby. Vil I en tur til Skagen og spise en god frokost eller en tur til Frederikshavns nye flotte gågade og de mange specialbutikker, kan I med fordel tage toget fra Rimmen Station som ligger kun ca. 2,4 km. fra sommerhuset.

Har I eller jeres gæster elbil er der mulighed for at lade på den opsatte ladeboks.

Sommerhuset er pt. udlejet via Novasol.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Kuskevej 26, Bratten, Jerup
Sag: 050723-3

Kontantpris 2.495.000
Ejerudgifter pr. mdr2.841
Boligareal m2144
Bebygget areal m2 144
Grundareal m2 2514
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2007

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter15.233 / 12.089
Udbetaling125.000
Ejerudgifter pr. mdr2.841

Boligen er set gange1584

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kuskevej 26, Bratten, Jerup - 050723-3

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Blåbærvej 28, Napstjert
Jerup
Kontantpris2.145.000
Boligareal m292
Brattenvej 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.995.000
Boligareal m293