menu

Unik lystejendom med mulighed for bukkejagt om morgenen, golf om eftermiddagen og en ridetur om aftenen


Denne enestående stråtækte lystejendom, som er beliggende i et vidunderligt naturområde ved Sindal Golfklub, sælges nu med et jordtilliggende på ca. 15 ha. og et nænsomt renoveret stuehus med et boligareal på 279 m2 som fuldt ud opfylder den moderne families behov.

Den øvrige bygningsmasse består af 2 separate gæstelejligheder, hver med eget badeværelse - en isoleret garagebygning med støbt gulv og dobbelt elhejseport samt en staldbygning i en udsædvanlig høj kvalitet med 6 flotte hestebokse. Herudover er der sadelrum, fyrrum m.v.

Den omkringliggende natur er et kapitel helt for sig selv og består bl.a.af egen sø, et imponerende jagtterræn og for den ride interesserede et fantastisk terræn og naturligvis egen ridebane. Dyrelivet omkring ejendommen trives selvfølgelig i bedste velgående og fra den velplaceret ølbænk kan du være heldig at opleve rådyr, dådyr, kronhjorte, hare, ræve, fasaner og et væld af sangfugle.

Ejendommen indeholder: Flot hall med, klinkegulv og kig direkte op til 1. sal - Imponerende landkøkken med kogeø, klinkegulv, flot åben pejs, synlige bjælker og udgang til terrasse - Badeværelse med klinkegulv, bruseniche og skabsinventar i tråd med køkken - Kontor/værelse med udgang - Opholdsstue med brændeovn og direkte indgang til havestuen via en dobbelt fransk dør - Fantastisk havestue med 7 stk. dobbeltdøre hver med 2x8 stk. glas og hvorigennem lyset strømmer ind i rummet. Udsigten indefra og ud er formidabel.

1. sal indeholder: Reposareal med kig ned til hall - 3 værelser - Badeværelse med klinkegulv, dobbelt håndvask samt bruseniche - Badeværelse.

Alle ejendommens fantastiske kvaliteter og gode atmosfære kan ikke beskrives så ring book en fremvisning og få selv oplevelsen....vi træffes alle ugens dage på 9843 4300.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Volstrupvej 210, Sindal
Sag: 050216-1

Kontantpris 8.900.000
Ejerudgifter pr. mdr4.109
Boligareal m2279
Erhvervsareal m279
Kælderareal m22
Udhus m2148
Carport areal m266
Bebygget areal m2 181
Grundareal m2 159017
Etager1
Antal værelser8
Antal stuer1
Byggeår1927
Ombygget1991
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter34.918 / 31.010
Udbetaling445.000
Ejerudgifter pr. mdr4.109

Boligen er set gange6655

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Volstrupvej 210, Sindal - 050216-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Hjørringvej 330
Frederikshavn
Kontantpris8.500.000
Boligareal m2408