menu

Sommerhus opført i 2015 og med direkte adgang til badestrand

Drømmer I om havudsigt, direkte adgang til badestrand og om et topmoderne sommerhus.......ja så har I hermed muligheden for at købe Lærkevangsvej 61. Sommerhuset, som er beliggende mellem Frederikshavn og Sæby, er i 2015 opført med et boligareal på 75 m2 og byder på den mest vidunderlige HAVUDSIGT.

Den skønne badestrand med fint hvidt strandsand ligger KUN 80 meter fra sommerhuset og skal I en tur enten til Frederikshavn eller Sæby kan I fint klare dette på cyklen idet der er en god asfalteret cykelsti i begge retninger..........ellers indbyder området selvfølgelig til skønne gåture.

Ved køb af sommerhuset indtræder I som medlem i Ejerforeningen Måenshusene Sæby som ejer grundarealet hvorpå sommerhusene er beliggende. Der betales IKKE grundleje men kun årligt kr. 2.825,- i medlemskontingent til ejerforeningen og de årlige ejerudgifter er derfor meget lave. Kontingentet dækker udgift til andel af ejendomsskat, tømning af septiktank og fællesbidrag. Til ny ejer udstedes der et andelsbevis på jordloddet hvorpå sommerhuset er beliggende og hvortil ny ejer har en eksklusiv brugsret til. Jordloddet til Lærkevangsvej 61 er på ca. 572 m2.

Sommerhuset er opført i en høj håndværksmæssig kvalitet og der er ligeledes benyttet gode og tidsløse materialer. Sommerhuset er særdeles godt isoleret og det kan dermed uden problemer anvendes som et helårshus (hvis I opfylder betingelserne). Der er klinkegulv med gulvvarme (vandbåret) overalt og opvarmningen sker via en luft-til-vand varmepumpe.

Sommerhuset indeholder: Fantastisk lækkert kombineret køkken/alrum/stue med ca. 3,9 m. til kip og udgang til en såvel øst- som vestvendt terrasse. Fra den store østvendte terrasse kan du i fred og ro nyde den vidunderlige udsigt til vandet - Dejligt soveværelse med havudsigt og direkte indgang til walk-in-closet (kan evt. laves om til værelse) - Lækkert badeværelse med væghængt toilet og bruseniche - Fordelingsgang - Værelse med opgang til hems - Teknikrum med bl.a. plads til vaskemaskine

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Lærkevangsvej 61, Frederikshavn
Sag: 040419-2

Boligareal m275
Bebygget areal m2 75
Grundareal m2 18375
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår2015

Boligen er set gange2387

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Lærkevangsvej 61, Frederikshavn - 040419-2

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Revlen 16, Bratten
Jerup
Kontantpris1.995.000
Boligareal m2144
Kuskevej 33, Bratten
Jerup
Kontantpris1.975.000
Boligareal m287
Kandeborgvej 9, Bratten
Jerup
Kontantpris1.995.000
Boligareal m2120
Klitageren 13, Tornby
Hirtshals
Kontantpris1.850.000
Boligareal m286
Brattenvej 58, Bratten
Jerup
Kontantpris1.995.000
Boligareal m272