menu
 

Murermesterens egen villa med havudsigt og energiklassifikation A2010.

Vil du bo på 300 m2 med flot udsigt for blot ca. 20 kr. i varme pr. måned? I det populære boligområde Kilden, finder I denne attraktive udsigtsvilla med højt til himlen og en fantastisk udsigt over haven og havet fra både boligen og terrassen. Villaen er beliggende på en kuperet grund med flere skønne terrasser både overdækket og åbne. Stor græsplæne hvor børnene frit kan lege med områdets andre børn.

Denne unikke murermester villa, som er opført i 2009, indeholder: Bryggers med bord med vask, hævet vaskemaskine og tørretumbler, adgang til teknikrum med jordvarmeanlæg, IHC tavle, Genvex og centralstøvsuger - Kontor med skabe og udgang til gårdhave - Flot åben entré med god plads, entreen munder ud i fordelingsgang med 4 trin til køkken alrum og åbning til stue - Badeværelse med bruseniche med glasvæg, væghængt toilet, ovenlysvindue - Værelse med skabe og udgang til gårdhave - Soveværelse med skabe, udgang til overdækket morgen terrasse og i åben forbindelse med badeværelsesafdeling med badekar, bruseniche, væghængt toilet - Værelse med skabe og udgang til overdækket terrasse med udsigt til havet - Værelse med skabe og udgang til gårdhaven - Stue med indbygget Bosehøjtaler, udgang til overdækket terrasse med indbygget spot - Tina Hundrup Køkken med god spiseplads, hvor den perfekte udsigt kan nydes i fulde drag, endvidere er der udgang til lækker udsigts terrasse hvor havnen, Læsø, naturen samt havet generelt kan nydes til fulde.

Kælderen er indrettet med et stort multirum, hvor der evt. kan etableres hjemmebio, og muret trappe til stueplan, endvidere er der udgang til nedsænket terrasse og haven.

Samtlige gulve på de 300 m2 er Indisk skifer klinker - Villaen er grundmuret og hvidmalet indvendigt - Indbygget firekantet spot i samtlige rum - Solceller på nettoordningen hvilket gør varmeudgiften minimal.
Yderligere er der dobbelt carport, ligeledes med Indisk skiffer klinker, carporten er indbygget i villaen hvorfra der er direkte indgang til bryggers.

En virkelig flot og unik bolig, med en fantastisk udsigt til både skov og vand - Dette er en bolig der virkelig skal opleves!!

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Spicavej 9, Kilden, Frederikshavn
Sag: 040317-1

Boligareal m2 230
Kælderareal m2 51
Bebygget areal m2 276
Grundareal m2 1158
Etager 1
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Byggeår 2008
Energiklasse

Liggetid dage: 149
Boligen er set gange 2241

Download salgsopstilling

Download salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Ønsker du også at få tilsendt via Post til din adresse?

 Ja, Calundan må kontakte mig på telefon eller mail

Book fremvisning

Book en fremvisning

Spicavej 9, Kilden, Frederikshavn - 040317-1

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Skovbrynet 30
Frederikshavn
Kontantpris 3.995.000
Boligareal m2 195
Ryetsvej 44, Kilden
Frederikshavn
Kontantpris 3.995.000
Boligareal m2 196
Kåsene 12
Frederikshavn
Kontantpris 3.995.000
Boligareal m2 213