menu

Lystejendom beliggende mellem Jerup og Skagen og med bl.a. en separat feriebolig

Beliggende med kun ca. 10 km til Frederikshavn, 5 km til Ålbæk og ca. 25 km til Skagen finder I denne skønne ejendom som byder på et velindrettet og højloftet stuehus med et boligareal på hele 215 m². Herudover medfølger en separat ferielejlighed i form af et flot fritstående hus med et boligareal på 105 m². Den resterende bygningsmasse består af et passende antal kvadratmeter lade-/staldbygninger som fint kan anvendes til fx lageropbevaring, værksted eller pladskrævende hobbys. For den hesteinteresseret kan der i ladebygningen fint etableres hestebokse.

Lystejendommen, som er på ca. 215 m², indeholder: Dejligt køkken/alrum med klinkegulv med gulvvarme og et tidløst kvalitetskøkken fra Unoform - Opholdsstue med gulvvarme, dobbelt glasdør indtil køkken/alrum - Rummelig entre med gulvvarme og glasdør til opholdsstue - Soveværelse med skabsvæg, gulvvarme, udgang til terrasse samt direkte adgang til badeværelse - Badeværelse med bruseniche, klinkegulv med gulvvarme og inventar fra Unoform - Stort bryggers med klinkegulv med gulvvarme, bord med vask samt trappe til 1. sal - Viktualierum - Gæstebadeværelse med brusekabine og klinkegulv med gulvvarme.

1. sal indeholder: 2 gode børneværelser, begge med et lækkert trægulv fra Dinesen og synlige hanebånd. Fra det østvendte værelse kan udsigten ejendommens sø og det åbne marklandskab som føre ned mod vandet nydes og der er iøvrigt direkte indgang til eget påklædningsværelse - Dejlig opholdsstue ligeledes med Dinesen trægulv, synlige hanebånd og lysindfald fra 2 store tagvinduer.

Ferieboligen, som er på ca. 105 m², indeholder: Fantastisk lækkert rum som indeholder køkken, opholdsstue og spisestue med klinkegulv og trappe til 1. sal - Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. 1. sal indeholder. 2 soveværelser med loft til kip og Dinesen trægulv. Der er egen privat terrasse, opvarmningen sker via varmepumpe. Der er elgulvvarme i stueetagen. Boligen har eget nedsivningsanlæg etableret i 2008. Lejeindtægten var i 2020 kr. 41.850 og strømudgiften kr. 14.472.

En virkelig velholdt ejendom som er lige til at flytte ind i.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Skagensvej 477, Jerup
Sag: 030821-4

Boligareal m2215
Erhvervsareal m2602
Kælderareal m26
Bebygget areal m2 132
Grundareal m2 16218
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer2
Byggeår1912
Energiklasse

Boligen er set gange6684

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skagensvej 477, Jerup - 030821-4

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau