menu

Utraditionel UDSIGTSVILLA i Kilden!

Beliggende i det rolige og højtbeliggende Kilden-område finder I denne spændende og utraditionelle villa som i 1984 blev opført i tidløse materialer og af de nuværende ejere. Villaen er med et velindrettet boligareal på 166 m², carport og udhus samt en 1.402 m² stor grund med en velanlagt og nem have.

Villaen er bl.a. med 2 fantastiske terrasser. En østvendt terrasse, hvorfra solopgangen og udsigten til hav, by og det smukke kuperede naturlandskab mod syd kan nydes og en vestvendt terrasse, hvor I får glæde af aftensolen, hvorfra I også har kig til Cloostårnet som rejser sig i horisonten.

Såvel indvendigt som udvendigt er villaen, hvor der er muret overflader, med vandskuret vægge. Siden opførelsen har sælger fået udskiftet bl.a. badeværelse, køkken, flere vinduer samt fået efterisoleret tagkonstruktionen således den nu er isoleret med ca. 400 mm mineraluld. I november 2022 blev der indlagt fjernvarme.

Villaen indeholder: Dejligt køkken/alrum med køkken fra 2006 med hvide glatte køkkenfronter med stålgreb og klinkegulv med gulvvarme - Spisestue adskilt til opholdsstue med halvmur. I spisestuen er der klinkegulv med gulvvarme og via skydedørsparti er der udgang til den store og delvis overdækket udsigtsterrasse. Terrassen er med komposit terrassebrædder og en halvmur afgrænser terrassearealerne - Nedsænket opholdsstue med gulv-til-loft vinduesparti hvorfra den skønne udsigt til vand, by og natur kan nydes. Opholdsstuen er udstyret med en brændeovnsindsats fra Rais og der er klinkegulv med gulvvarme - 2 børneværelser - Soveværelse med direkte indgang til badeværelse, skydedørsgarderobe, trægulv og udgang til udsigtsterrassen - Lækkert lyst badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche, 2 håndvaske og videre adgang til tidligere saunarum - Bryggers med klinkegulv med gulvvarme, bord med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler - Entre med klinkegulv - Gæstetoilet med klinkegulv med gulvvarme.

Kildenområdet er bl.a. kendetegnet med store grunde, fred og ro samt nem adgang til den ca. 100 år gamle Vandværksskov, hvor der er rig mulighed for at nyde naturen på tætteste hold med f.eks. skønne gåture, køre mountainbike eller dyrke motionsløb.

En rigtig spændende og meget velholdt villa.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Orionvej 15, Kilden, Frederikshavn
Sag: 030523-1

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgifter pr. mdr3.052
Boligareal m2166
Carport areal m238
Bebygget areal m2 166
Grundareal m2 1402
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1984
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter18.233 / 14.481
Udbetaling150.000
Ejerudgifter pr. mdr3.052

Boligen er set gange3733

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Orionvej 15, Kilden, Frederikshavn - 030523-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sæbyvej 85
Frederikshavn
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2180
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2187
Vigen 1
Frederikshavn
Kontantpris2.795.000
Boligareal m2191
Mellergårdsvej 7
Frederikshavn
Kontantpris2.895.000
Boligareal m2259