menu

En enestående ejendom med en enestående beliggenhed udbydes nu til salg

Beliggende i uspoleret natur og med en vidunderlig udsigt til Vesterhavet finder du denne liebhaverejendom som igennem de sidste 25 år har været i samme ejers besiddelse. Ejendommen fremstår helt og aldeles indflytningsklar og er nænsomt moderniseret i smagfulde kvalitetsmaterialer og med bl.a. Smart-House el-installation og indbygget Bose højtalere i lofterne i køkken/alrum, spisestue og badeværelse.

Stuehuset indeholder: Stort køkken/alrum med stort hjørne gulv-til-loft vinduesparti hvorfra udsigten til naturen og Vesterhavet kan nydes - Spisestue med trægulv og skønt lysindfald fra det store vinduesparti - Soveværelse med trægulv, skabsvæg med skydedørsgarderobe samt udgang til stor flisebelagt terrasse - Lækkert badeværelse med dobbelt håndvask, bruseniche samt klinkegulv med gulvvarme - Stor entre med klinkegulv

Fra den elegante trappe i spisestuen er der opgang til 1. salen som indeholder: Skøn opholdsstue med loft til kip, 2 store kviste hvorfra der mod vest er en fabelagtig udsigt til Vesterhavet og det flotte kuperede naturareal og mod øst strækker naturen sig så langt som øjet rækker - Børneværelse/kontor.
Herudover er der et fritliggende udhus i en passende størrelse som indeholder: Lade - 2 hestebokse - ferielejlighed med toilet og bad og værelse - Godt opbevaringsrum klinkegulv - Bryggers med bord med vask, plads til vaskemaskine og tørretumbler samt klinkegulv.

De udvendige opholdsarealer består af en velanlagt gårdsplads, en lukket flisebelagt gårdhave og charmerende terrassemiljøer. Prydhaven er med lettere beplantninger og græs og er stødende op til en ca. 5 år gammel løvskov. Indhegning til de kuperede græsarealer der afgrænses af bakkekam der munder ud i det populære sommerhusområde Nørlev

Et fantastisk område med flere ISLÆNDER EJENDOMME bl.a. på grund af at der er mulighed for at ride på ca. 200 km ridestier rundt om i Vendsyssel og er fritidsinteressen JAGT er der masser af muligheder for at dyrke den.

Herudover er der mulighed for indtægt i forbindelse med afgræsning af de indhegnede arealer.

Jens Jørgen Calundan
Kontakt:
Jens Jørgen Calundan

Gammelhvarrevej 70, Hjørring
Sag: 030518-1

Kontantpris 6.500.000
Ejerudgifter pr. mdr3.202
Boligareal m2151
Udhus m2161
Bebygget areal m2 94
Grundareal m2 180583
Etager2
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1915
Ombygget2008
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter26.912 / 23.435
Udbetaling325.000
Ejerudgifter pr. mdr3.202

Boligen er set gange4346

Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Gammelhvarrevej 70, Hjørring - 030518-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau