menu

Indflytningsklar ejerlejlighed

Indflytningsklar ejerlejlighed beliggende i en ejendom som består af i alt 16 ejerlejligheder og med en velfungerende ejerforening. Til ejerlejligheden er der brugsret til et ca. 4 m² stort kælderrum og der er fælles vaskeri i kælderen med møntindkast til vaskemaskine og tørretumbler.

Ejerlejligheden indeholder: Entre - Dejlig opholdsstue med skønt lysindfald fra de 2 store vinduer - Køkken med lyse køkkenelementer og spiseplads - Soveværelse med faste skabe - Badeværelse med badekar og klinkegulv med gulvvarme.

Lejligheden er med nyere gulve i stuen, entre og soveværelse og som et led i en handel kan der være mulighed for at overtage det i ejerlejligheden værende inventar herunder bl.a. sofa, stuebord, spisebord med stole m.v.

Der må holdes husdyr efter gældende husorden.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Olfert Fischers Vej 19D, Frederikshavn
Sag: 030419-1

Boligareal m269
Etager1
Antal værelser1
Antal stuer1
Byggeår1973
Ombygget1988
Energiklasse


Vis salgsopstilling

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Olfert Fischers Vej 19D, Frederikshavn - 030419-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering