menu

Kilden - UDSIGTS-VILLA med UDSIGTS-UDESTUE

Højt beliggende og utraditionel unik UDSIGTS-VILLA med et boligareal på i alt 237 m² + et enestående fritliggende UDSIGTS-UDESTUE – alt beliggende i henholdsvis 75 meter og 81 meter over havets overflade. Villaen er anlagt på en 2.051 m² stor grund og i kort afstand ligger bl.a. det 100 år gamle og 1 kvadratkilometer store skovområde ”Vandværksskoven”.

I 2005 blev der, for et større millionbeløb, foretaget en til- og ombygning, så huset nærmest stod som nyt. Her fik sælger tilbygget en ny værelsesfløj med 2 store børneværelser, køkken/alrummet blev udvidet bl.a. med en vestvendt og ca. 5 meter høj glaskarnap. Herudover blev der etableret en ny bred indkørsel i forbindelse med etableringen af garage nr. 2.

Dobbeltgaragen er udstyret med 2 fjernbetjente el-hejseporte i mahogni og gulvet er belagt med klinker. Ved om- og tilbygningen (tegnet af arkitekt Kjeld Bjerg) og den øvrige renovering, er der udelukkende brugt gode og gedigne kvalitetsmaterialer. Hele huset er dækket med kobberinddækninger og kobber tagrender.

Villaen er opført i forskudte plan, væggene er grundmurede og loftkonstruktionen i stueplan er i stort set alle rum udført som skrålofter. Der er centralstøvsuger og monteret et 6 KW solcelleanlæg til produktion af strøm på tagfladen mod syd.

Villaen indeholder: Entre med klinkegulv med gulvvarme og nedgang til underetage - Lækkert køkken/alrum med et luksuriøst Boform køkken, kogeø, udsigt til vandet, masser af skabs- og skuffeplads og udgang til et overdækket terrasseareal. Klinkegulvet er med nedbygget spots og gulvvarme – Østvendt stue/arbejdsplads med klinkegulv med gulvvarme, brændeovn og stort vinduesparti – Kombineret opholds- og spisestue med trægulv, pejseindsats og en formidabel udsigt til vandet. Via det store glasparti med hæveskydedør i opholdsstuen er der udgang til en stor flisebelagt terrasse. Fra spisestuen er der udgang til en vestvendt og helt ugeneret flisebelagt terrasse med terrassevarmere og omkranset af en læ mur - Badeværelse med Travertin klinkegulv med gulvvarme, bruseniche, væghængt toilet, dobbelt håndvask (Philip Stark) og spabad – Gæstebadeværelse med Travertin klinkegulv med gulvvarme, håndklædetørre og bruseniche - Soveværelse med Junckers trægulv og skydedørsskabe - Værelse/garderobeværelse med trægulv og skabe - 2 store børneværelse med Junkers trægulv og hems.

Her medfølger der en 99 m² stor underetage som indeholder bryggers med klinkegulv, masser af skabsplads og med plads til vaskemaskine og tørretumbler, 3 disponible rum samt den 48 m² store dobbeltgarage.

Via de 22 trappetrin kommer I op til en aldeles fantastisk 37 m² udsigts-udestue som sælger har ladet opføre i 2020. Fra udestuen og de dertil hørende terrassearealer, som er bygget i den eksklusive træsort Ipé, har man en vidunderlig udsigt til havet, byen, havnen samt det kuperet grønne bakkeområde mod syd.

Udestuen er udstyret med Svanekøkken med kold/varmt vand, Quooker, afløb, køleskab mv. og opvarmes med luft-til-luft varmepumpe med iPhone styring.

Villaen opvarmes med fjernvarme.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Charlottevej 8, Kilden, Frederikshavn
Sag: 021023-1

Kontantpris 4.895.000
Ejerudgifter pr. mdr3.559
Boligareal m2237
Kælderareal m299
Bebygget areal m2 237
Grundareal m2 2051
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer2
Byggeår1980
Ombygget2006
Energiklasse

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter29.746 / 23.626
Udbetaling245.000
Ejerudgifter pr. mdr3.559

Boligen er set gange1362

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Charlottevej 8, Kilden, Frederikshavn - 021023-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sæbyvej 109B
Frederikshavn
Kontantpris4.695.000
Boligareal m2183