menu

Hyggeligt rækkehus med god sydvestvendt terrasse

Vi er taget en tur ud i rolige Skivegade, som er beliggende i et lukket og børnevenlig kvarter i den nordlige del af Frederikshavn. Skivegade er bestående at en del rækkehuse og enkelte parcelhuse, så her er der mulighed for at møde mennesker i alle aldre - og med stisystemet over til Frydenstrandskolen er det et helt oplagt kvarter til børn. Selvom kvarteret ligger i den nordlige del af byen, tager det kun små 15 min. på cykel ind til centrums mange shoppingmuligheder og hyggelige restuaranter, og endvidere findes Palmestranden også i kort afstand fra området.

Rækkehuset vi skal se nærmere på her, har en dejlig ugeneret have og to gode terrasser rundt om huset, hvor der er rig mulighed for at fange solen hele dagen. Til foreningen er et fælleshus, hvor hver enkelt lejlighed har eget opbevaringsrum og her er plads til cykler og indendørs tørreplads.

Rækkehuset indeholder: Lille entré, hvor der er plads til overtøjet. Herfra kommer vi til en lille fordelingsgang, med adgang til dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer og lille spiseplads, fra køkkenet kommer vi til stort børneværelse med skabsvæg. Lyst badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Stue med godt lysindfald og udgang til sydvestvendt terrasse, hvor der er god plads til hyggelige grillaftener i selskab med venner og familie. Fra stuen er der adgang til soveværelse med skabe.

Et skønt rækkehus i en god ejerforeningen, som er lige til at flytte ind i - generelt en rigtig god bolig med billig husleje. Ring og hør nærmere eller bestil en fremvisning på 9843 4300.


Anja Hansen
Kontakt:
Anja Hansen

Skivegade 54, Frederikshavn
Sag: 020617-1

Boligareal m265
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1966
Energiklasse

Liggetid dage:107
Boligen er set gange1862

Download salgsopstilling

Download salgsopstilling


Navn:

Telefon:

E-mail:

 Ønsker du også at få tilsendt via Post til din adresse?

 Ja, Calundan må kontakte mig på telefon eller mail

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skivegade 54, Frederikshavn - 020617-1

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau