menu

Indflytningsklar villa på 195 m² beliggende i Golfparken

Har I overvejet at bygge nyt men søger alternativer på grund af nybyggeri er ALT for dyrt så skulle I bestille en fremvisning og se nærmere på denne fantastiske og usædvanlig velholdte villa beliggende i Golfparken. Til trods for villaen er opført i 2012 fremstår den nærmest ny indvendig og efter måske at have malet vægge kan I derfor sætte møblerne på plads.

Udvendigt er villaen opført således at man som ejer har et minimum af bygningsvedligeholdelse dvs. ingen maling af fx gavlbeklædninger, vindskeder eller tagudhæng. Indvendigt får I et godt indeklima da der er monteret et varmegenvindingsanlæg af type Nilan Comfort 300 EC som er med fugtføler og lyd- og varmeisolerede slanger.

Herudover er der gulvvarme overalt og undtaget i børneværelser, soveværelse og stue går den samme flotte og lyse gulvklinke igennem alle rum.

Grunden er på hele 1.123 m² og lægger ikke beslag på en hel masse af jeres dyrebare fritid idet den er udlagt i græsarealer samt flisebelægning både rundt om villaen, i indkørslen samt i terrassearealerne.

Villaen indeholder: Fantastisk lækkert køkken/alrum med skråloft, klinkegulv samt et klassisk og tidløst køkken fra HTH. Køkkenlågerne er i hvid højglans og den massive mahogni bordplade fuldender den visuelle oplevelse ved køkkenet. Over køkkenøen, som har plads til barstole, strømmer dagslyset ind fra de 2 elektriske ovenlysvinduer. Fra alrummet er der via den dobbelte terrassedør udgang til den sydvendte flisebelagte terrasse som ligger godt beskyttet mod vestenvinden af den høje bøgehæk - Stort spisekammer med klinkegulv og som tilgås direkte fra køkkenet - Opholdsstue med dobbelt fransk dør til køkken/alrum samt 2 x dobbelt terrassedøre som føre ud til den sydvendte flisebelagte terrasse - Soveværelse med direkte indgang til både walk-in-closet og badeværelse - Lækkert badeværelse med klinkegulv, bruseniche og hjørnebadekar - Rummeligt bryggers med klinkegulv, skabsvæg med skydedøre samt massiv bordplade i mahogni og med en underlimet vask - Entre med klinkegulv.

Børne-/teenagerafdeling indeholder: 3 store børneværelser på 12 m² og med HTH skabe. Fra 2 af værelserne er der via en dobbelt terrassedør udgang til den sydvendte terrasse - Badeværelse med klinkegulv og bruseniche - Fordelingsgang med klinkegulv.

Garage: Integreret garage på 58 m² med masser af skabsplads, støbt gulv, 2 elektriske garageporte samt en ca. 2 år gammel luft-til-luft varmepumpe.

Golfparken er et veludbygget og nyere villakvarter med masser af børnefamilier og i umiddelbar nærhed af fx. indkøbsmuligheder, børnehave, vuggestue, badestrand, golfbane m.v


Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Golfhaven 6, Frederikshavn
Sag: 010822-1

Boligareal m2195
Bebygget areal m2 253
Grundareal m2 1123
Etager1
Antal værelser4
Antal stuer1
Byggeår2012
Energiklasse

Boligen er set gange5216

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Golfhaven 6, Frederikshavn - 010822-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Strandager 6
Sæby
Kontantpris3.295.000
Boligareal m2168
Golfsvinget 12
Frederikshavn
Kontantpris3.995.000
Boligareal m2277
Bakkevej 4, Bangsbostrand
Frederikshavn
Kontantpris2.995.000
Boligareal m2187