Kontakt os på
98 43 43 00
menu

Jens Jørgen Calundan fejrer 40 års jubilæum som ejendomsmægler

  
 
    

Tidslinje

1977:
Som 24-årig forlader Jens Jørgen Calundan sit job som skatteassistent ved Frederikshavn Kommune for at etablere selvstændig virksomhed som ejendomsmægler og assurandør. Virksomheden blev drevet fra hjemmet i Ravnshøj.

1980:
Sammen med hustruen Margit åbner Jens Jørgen Calundan kontor i Rimmensgade i Frederikshavn.

1989:
Jens Jørgen Calundan deler virksomheden op i Calundan Bolig og Calundan Erhverv.

1991:
Jens Jørgen Calundan bliver en del af JN Gruppen og flytter forretningen til Maigårdscenteret i Frederikshavns vestby og indretter den flotteste ejendomsmæglerbutik i Nordjylland.

1993:
Jens Jørgen Calundan udtræder af JN Gruppen og åbner ejendomsmæglerfirma på P. Nørkjærs Plads i Hjørring. Forretningen bliver medlem af Real Gruppen, hvor Jens Jørgen Calundan senere kommer i bestyrelsen.

1997:
Jens Jørgen Calundan deltager i tredje sæson af DR’s tv-serie ”Hammerslag” med Frode Munksgaard som vært.

1998:
Jens Jørgen Calundan åbner forretning i Lønstrup.
  1999:
Jens Jørgen Calundan åbner kontor i Ths. Bergs Gade i Frederikshavn og vender tilbage til byen efter tre år. Butikken ledes af Margit Calundan. Real Gruppen får dermed to boligbutikker i Frederikshavn, hvor Calundans tidligere medarbejder, Erik Fredborg, i forvejen er Real-mægler.​

1999:
Som en af de første ejendomsmæglere i Vendsyssel åbner Jens Jørgen Calundan en hjemmeside med boligsalg. Boligerne præsenteres også på CD-rom, som endda kan tilgås på en computerskærm i udstillingsvinduet med udvendig mus.

1999:
Jens Jørgen Calundan bliver tilbudt et nyt kædesamarbejde og bliver en del af DanBolig med butikker i Frederikshavn, Hjørring og Lønstrup.

2001:
Jens Jørgen Calundan forlader DanBolig-kæden og fortsætter som uafhængig ejendomsmægler med forretninger i Frederikshavn og Hjørring.

2002:
Jens Jørgen Calundan ifører sig Indiana Jones-udstyr i markedsføringskampagnen ”Diamantjagten” og sender vinderen på safari i Afrika.

2006:
Jens Jørgen Calundan åbner forretning i Skagen.

2011:
Jens Jørgen Calundan overtager Skagen Mægleren og driver nu to butikker i Skagen. Senere samles de under brandet Skagen Mægleren.