menu

Skønt sommerhus på 93 m² + 21 m² havestue fra 2014

Særdeles velholdt fritidshus med et velindrettet boligareal på 93 m² + en rigtig god udestue på 21 m² som byder på mange anvendelsesmuligheder. Fra den 2.935 m2 store grund er der under 500 meter til den dejlige og børnevenlige badestrand med klitter og hvidt sand. I samme afstand ligger Bratten Strand Købmand samt en veludstyret legeplads som børn og/eller børnebørn kan have stor glæde af.

På de mange terrassekvadratmeter kan udelivet sommerdage nydes i fulde drag - her får I ro og fred og masser af plads til havemøbler, solsenge og ikke mindst masser af plads til at grille sammen med venner og/eller familie. Når solen går ned og duggen falder på de sene aftentimer eller skulle der komme en regnbyge rykker I bare ind under den overdækket del af terrassen.

Fritidshuset, som er opført i 1998, indeholder: Entre med klinkegulv - Gæstebadeværelse med klinkegulv og brusekabine - Skønt køkken/alrum med klinkegulv, loft til kip, luft-til-luft varmepumpe og udgang til de vestvendte terrassearealer. Fra alrum er der endvidere opgang til en god hems med 2 sovepladser - Opholdsstue med brændeovnsindsats, loft til kip og masser af lysindfald fra de store vinduespartier - Værelse med loft til kip, skabe og 2 sovepladser - Soveværelse med skabe og dobbeltseng - Soveværelse med skabe, dobbeltseng og loft til kip - Badeværelse med bruseniche, klinkegulv, vaskemaskine og loft til kip. I får desuden glæde af 2 udhuse, hvoraf det ene er indbygget.

Bratten Strand tæller omkring 600 sommerhuse og byder på klitter og fint hvidt strandsand, og har igennem de sidste mange år har fået tildelt det Blå Flag. Ved købmanden kan du bl.a. forsyne dig med dagligvarer, morgenbrød, m.v.. I sommeren 2016 har Brattens Venner fået etableret en badebro, som strækker sig ca. 80 meter ud i vandet. Skal der foretages større indkøb kan såvel Dagli´ Brugsen i Strandby, som Coop 365 i Elling nås i bil på under 5 minutter.

Sælger har aldrig haft udlejet sommerhuset til andre end venner, så der overtages ingen udlejningsforpligtigelser og I kan således fuldt ud disponere over sommerhuset fra overtagelsesdagen.

Brian Jensen
Kontakt:
Brian Jensen

Brattenvej 39, Bratten, Jerup
Sag: 030723-1

Boligareal m293
Bebygget areal m2 120
Grundareal m2 2935
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår1998
Ombygget2014

Boligen er set gange2918

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Brattenvej 39, Bratten, Jerup - 030723-1

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Sandbakken 39, Bratten
Jerup
Kontantpris1.495.000
Boligareal m2136
Kuskevej 12, Bratten
Jerup
Kontantpris1.595.000
Boligareal m274